Algemeen interieuradvies

Heb je twijfels of vragen over je interieur? Over de indeling, de kleur, het soort meubels of het afstylen met woonaccessoires? Ik kom bij je langs voor het inventariseren van je woonvragen en om de ruimte(n) te bekijken. Na afloop ontvang je alle besproken adviezen zodat je het nog eens rustig na kan lezen.

 

Hoe ga ik te werk?

  • Telefonische kennismaking op afspraak.
  • Je vult een door mij toegestuurde vragenlijst in, zodat ik je beter leer kennen en inzicht krijg in je wensen. Je stuurt deze vragenlijst naar mij terug samen met foto’s en of een filmpje en een plattegrond van de ruimte(n) waarvoor je advies wenst.
  • Ik bereid me aan de hand van ons kennismakingsgesprek en je ingestuurde documenten voor op een algemeen interieuradvies bij jou thuis. 
  • Bij jou thuis  bespreken we in twee uur al jouw woonvragen en licht ik mijn advies toe. 
  • Na afloop krijg je een compleet document met alle besproken adviezen zodat je het advies rustig na kunt lezen. 

€199,- incl. BTW per ruimte.

(Bij een eengezinswoning wordt een woonkamer met open keuken als één ruimte gezien).

Extra optie: Meubelplan met shoppinglist

Vind je het lastig om bij het gegeven advies de juiste meubels, lampen, vloerkleed of woonaccessoires te kopen?  Ik zoek dit graag voor je uit. Je krijgt een meubelplan en een shoppinglist waar je deze producten kan kopen en hoeveel de producten kosten.

€150,- incl. BTW per ruimte.

Alle tarieven zijn gebaseerd per ruimte (een woonkamer met open keuken van een eengezinswoning wordt als één ruimte gezien).

Jouw unieke wens

Wil je een ander (aanvullend) advies? Neem dan contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden om jouw unieke wensen tot een goed advies om te zetten.

Reiskosten binnen Apeldoorn worden niet berekend.

Reiskosten buiten Apeldoorn worden berekend met €0,25 incl. BTW per gereden km. 

Voor reistijd worden geen kosten in rekening gebracht.