Over mij

“Voor mij is het belangrijkste dat een interieuradvies aansluit bij jouw persoonlijke woonwensen. Waar warmte, rust, sfeer en eenheid samen komen tot één mooi geheel”.

Het gaat om jouw woonwensen, waar jij blij van wordt, waar jij van houdt en hoe jij gebruik maakt van de ruimte.   

Daarom start ik dan ook altijd bij jou als persoon en luister ik tijdens een (gratis) kennismakingsgesprek met veel aandacht naar jouw woonwensen. Samen gaan wij opzoek naar jouw gewenste interieur. Daarin sta jij continue centraal. Ik neem je mee in het proces om het juiste interieuradvies te kunnen geven en te vertalen naar een interieurontwerp dat bij jou past. Ik beantwoord daarin al jouw woonvragen en vertaal jouw gewenste interieur tot een compleet interieurontwerp. 

Ik vind het heerlijk om met mijn expertise en liefde voor interieur jou blij te maken. Een ontwerp te maken dat aansluit bij jouw woonwensen, sfeer en stijl. Waar jij straks heerlijk kan ontspannen. 

Maar wie ben ik?

Ik ben Wendy (ook wel ‘Wen’ genoemd), aan de NIA– Academie heb ik mijn opleiding gevolgd voor interieurstylist en interieurontwerper, ik ben getrouwd met Rob en we hebben twee leuke jongens (2009 en 2013). We wonen in Apeldoorn in een twee-onder–een-kapwoning die we in 2018 hebben laten bouwen. Dit proces heb ik van begin af aan met de aannemer mogen doorlopen. Het leuke was aan dit project dat wij zelf ons huis mochten ontwerpen. Wat een heerlijke tijd! Mijn ideeën en wensen voor de indeling en inrichting van het hele huis kon ik verwezenlijken. Ik vond het heerlijk om de juiste kleuren voor de wanden uit te zoeken, de juiste materialen voor de vloeren en raambekleding. De juiste meubels te zoeken die ook nog eens passen bij ons budget. Inmiddels is het een heerlijk huis geworden. En dat gun ik eigenlijk iedereen, een huis waar je tot rust mag komen, mag ontspannen en samen mag zijn met al je dierbare om mooie herinneringen te maken. 

Natuurlijk ben ik als interieurstylist dol op woonaccessoires, want dat maakt een interieur helemaal af. Waarom niet de combinatie maken met een webwinkel? Heerlijk om mensen blij te mogen maken met mooie producten en ze in het zonnetje te zetten! Want alles wordt feestelijk en persoonlijk door mij ingepakt. 

Omdat elk huis anders is en woonwensen heel persoonlijk zijn, neem ik voor een interieuradvies altijd ruim de tijd. Ik luister graag naar jouw persoonlijke wensen en vragen, sfeer en stijl. Ik leg daarna uit wat ik voor jou kan betekenen om jouw woonwens te vertalen in een passend interieuradvies

Wanneer jij een interieur wil waar eenheid de basis vormt en dat helemaal naar jouw smaak en manier van leven is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek luister ik graag naar jouw vraag en ik leg daarna uit hoe ik jou daarbij kan helpen. Leuk om je te ontmoeten!