Over mij

Wat leuk dat je mij beter wilt leren kennen! Ik stel mij graag even voor.
Ik ben Wendy, getrouwd met Rob en we hebben twee jongens (2009 en 2013). We wonen in Apeldoorn in een twee-onder–een-kapwoning die we in 2018 hebben laten bouwen. Dit proces heb ik van begin af aan met de aannemer mogen doorlopen. Wat een heerlijke tijd! Mijn ideeën en wensen voor de indeling en inrichting van het hele huis kon ik verwezenlijken.

Nadat alles was ingericht, kreeg ik van familie, vrienden en kennissen de vraag of ik wilde helpen bij hun inrichting. We bespraken hun wensen, waarna ik op zoek ging naar de juiste indeling, materialen, kleuren en accessoires. Ik vond het erg leuk om voor hen ook dat fijne thuisgevoel te creëren. Het begon bij mij te kriebelen om mij om te scholen tot interieurstylist/ontwerper en van mijn hobby mijn werk te maken.  

Natuurlijk ben ik als stylist dol op woonaccessoires, want dat maakt een interieur helemaal af. Waarom niet de combinatie maken met een webshop? Heerlijk om mensen blij te mogen maken met mooie producten!

Omdat elk huis anders is en woonwensen heel persoonlijk zijn, neem ik voor een interieuradvies altijd ruim de tijd. Ik luister graag naar jouw persoonlijke wensen, sfeer en stijl. Ik leg daarna uit wat ik voor jou kan betekenen.

Wil jij kennis met mij maken? Neem vrijblijvend contact met mij op.