Algemeen Kleuradvies

Je bent tevreden over je meubels, vloer en wellicht ook over raamdecoratie en accessoires. Toch heeft je huis niet de sfeer of uitstraling die je wilt. Grote kans dat een andere kleur op de muren de uitkomst is. Ik kom bij je langs voor het inventariseren van je vragen en om de ruimte(n) te bekijken. Na afloop ontvang je het advies zodat je aan de slag kan gaan. 

Hoe ga ik te werk?

  • Telefonische kennismaking op afspraak.
  • Je vult een door mij toegestuurde vragenlijst in, zodat ik je beter leer kennen en inzicht krijg in je wensen. Je stuurt deze vragenlijst naar mij terug samen met foto’s en of een filmpje en een plattegrond van de ruimte(n) waarvoor je advies wenst. 
  • Ik maak twee moodboards met sfeerbeelden en kleurenpaletten. 
  • Bij jou thuis bespreken we de moodboards, waarna ik je met behulp van kleurstalen binnen twee uur een goed kleuradvies kan geven. 
  • Na afloop krijg je een document waarin beschreven staat wat we besproken hebben en met het kleuradvies zodat je aan de slag kunt gaan. 

€225,- incl. BTW per ruimte.

(Bij een eengezinswoning wordt een woonkamer met open keuken als één ruimte gezien).

Jouw unieke wens

Wil je een ander (aanvullend) advies? Neem dan contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden om jouw unieke wensen tot een goed advies om te zetten.


Reiskosten binnen Apeldoorn worden niet berekend.

Reiskosten buiten Apeldoorn worden berekend met €0,25 incl. BTW per gereden km. 

Voor reistijd worden geen kosten in rekening gebracht.