Compleet interieuradvies

Dit pakket is voor als je compleet andere inrichting en of indeling wil van jouw gewenste ruimte. Je wil nieuwe meubels, raamdecoratie, vloer en woonaccessoires. Je wil daarin geadviseerd worden over de kleuren, materialen, verlichting, meubels, accessoires en de indeling. Alles wordt uitgewerkt in een 2D ontwerp.

Hoe ga ik te werk?

  • Telefonische kennismaking op afspraak.
  • Ik kom – nog steeds vrijblijvend – bij je langs om samen dieper in te gaan op je woonwensen en de gewenste sfeer en stijl.
  • Wanneer je besluit om samen te gaan werken, maak ik foto’s en een filmpje van de ruimte(s) waar je advies voor wenst. Graag ontvang ik van jou een plattegrond van de ruimte(s) en een ingevulde vragenlijst. 
  • Ik maak twee moodboards met sfeerbeelden en kleurenpaletten. 
  • Bij jou thuis  bespreken we de moodboards, kies je een moodboard uit en zoeken we met behulp van kleurstalen de gewenste kleur(en) voor de muren uit. We bespreken ook de gewenste indeling van de ruimte.
  • Ik maak een 2D ontwerp van de meubelindeling van de ruimte met een kleur- en verlichtingsplan. Deze bespreken we bij je thuis. Tijdens dit bezoek van drie uur adviseer ik je over de kleuren en materialen van de meubels en of raamdecoratie, vloer en woonaccessoires. 
  • Naast een 2D ontwerp, krijg je een kleur-, materialen-, verlichting-, indeling- en een meubelplan met shoppinglist.
  • We ontmoeten elkaar nog een keer zodat ik je het complete plan kan presenteren. Na afloop krijg je het complete plan zodat je aan de slag kunt gaan. 

 € 1.162,50 incl. BTW per ruimte en inclusief een eenmalige aanpassing van het 2D ontwerp (indien nodig).

(Bij een eengezinswoning wordt een woonkamer met open keuken als één ruimte gezien).

JOUW UNIEKE WENS

Wil je een ander (aanvullend) advies? Neem dan contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden om jouw unieke wensen tot een goed advies om te zetten

Wanneer je kiest voor een compleet interieuradvies is het goed om te weten dat dit veel tijd kost. Vraag dit advies tijdig aan voor je eigen planning. Na onze kennismaking kan ik al wel voorbereiding gaan treffen voor een goed advies.