Compleet Kleuradvies

Dit pakket is voor als je een andere kleur op de muren wil én geadviseerd wil worden over kleuren en materialen van bijvoorbeeld meubels, raamdecoratie, vloer of woonaccessoires. 

Hoe ga ik te werk?

  • Telefonische kennismaking op afspraak
  • Ik kom – nog steeds vrijblijvend – bij je langs om samen dieper in te gaan op je woonwensen en de gewenste sfeer en stijl.
  • Wanneer je besluit om samen te gaan werken, maak ik foto’s en een filmpje van de ruimte(s) waar je advies voor wenst. Graag ontvang ik van jou een plattegrond van de ruimte(s) en een ingevulde vragenlijst.
  • Ik maak twee moodboards met sfeerbeelden en kleurenpaletten. 
  • Bij jou thuis  bespreken we de moodboards, kies je een moodboard uit en zoeken we met behulp van kleurstalen de gewenste kleur(en) voor de muren uit.
  • Ik maak een 2D ontwerp van de indeling van de ruimte met het kleurplan. Deze bespreken we bij je thuis. Tijdens dit bezoek van twee uur adviseer ik je over de kleuren en materialen van de meubels en of raamdecoratie, vloer en woonaccessoires. 
  • De gekozen kleuren en materialen verwerk ik in het 2D ontwerp (exacte meubels worden hierin niet weergegeven).
  • Na afloop krijg je het complete plan zodat je aan de slag kunt gaan. 

€565,- incl. BTW per ruimte en inclusief een eenmalige aanpassing van het 2D ontwerp (indien nodig).

(Bij een eengezinswoning wordt een woonkamer met open keuken als één ruimte gezien).

Extra optie: Meubelplan met shoppinglist

Weet je niet welke meubels, lampen, vloerkleed, accessoires voor meer sfeer en eenheid kunnen zorgen? Ik zoek dit graag voor je uit. Je krijgt een compleet plan met meubels, accessoires, en een lijst waar je deze producten (samen met de prijs) terug kan vinden. 

€150,- incl. BTW per ruimte.

Jouw unieke wens

Wil je een ander (aanvullend) advies? Neem dan contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden om jouw unieke wensen tot een goed advies om te zetten. 

Reiskosten binnen Apeldoorn worden niet berekend.

Reiskosten buiten Apeldoorn worden berekend met €0,25 incl. btw per gereden km. 

Voor reistijd worden geen kosten in rekening gebracht.