Interieuradvies

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om je prettig en ontspannen te voelen in je eigen huis. Zodat je kan genieten van de rust, de warmte en de gezelligheid om je heen. Waar je tot rust komt van een dag werken en samen met gezin of familie en vrienden bij elkaar kan komen. 

Ik help je graag om je huis tot een thuis te maken door te luisteren, vragen te stellen en je (toekomstige) huis of bouwplannen samen te bekijken en te bespreken. Want een huis inrichten wil je in één keer zo goed mogelijk doen en niet steeds opnieuw…

Persoonlijke en korte lijnen zijn voor mij belangrijk in de samenwerking met jou. Bij iedere stap vertel ik hoe ik te werk ga. Jij weet zo precies waar je aan toe bent en wat je wanneer van mij kan verwachten. Openheid, betrouwbaarheid en duidelijkheid zijn mijn uitgangspunten. Ik ben er van overtuigd dat ik je daarmee een passend advies kan geven, zodat jij straks blij bent met de sfeer in je woning en met je interieur.  

Als interieurstylist werk ik met verschillende pakketten. Hierdoor krijg je een beeld van het proces naar jouw gewenste interieur en welke tarieven worden gehanteerd. De tarieven zijn gebaseerd op advies per ruimte. 

Staat jouw advieswens niet bij de basispakketten? Neem dan contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden om jouw unieke wensen tot een goed advies om te zetten. 

Wendy van Pijkeren – 1983 – gecertificeerd Interieurstylist en eigenaar webshop in woondecoratie – Getrouwd en mama van twee – Nieuwbouwhuis – Apeldoorn – Passie voor interieur en woondecoraties – Persoonlijk – Betrouwbaar – Dol op mijn werk.