Interieur inspiratiesessie

Heb je last van keuze stress bij het maken van de juiste beslissingen voor je (nieuwbouw) woning? Heb je twijfels of vragen over je huidige interieur? Over bijvoorbeeld de indeling, de kleur, meubels of het eindstylen met woonaccessoires, maar je hebt geen compleet ontwerp nodig? Dan is dit advies voor jou!

Hoe ga ik te werk?

 • Gratis telefonische kennismaking op afspraak. Ga je na deze kennismaking akkoord met de dienst ‘interieur inspiratiesessie’ ? Helemaal leuk! De voorbereidingen gaan dan van start.
 • Je vult een door mij toegestuurde vragenlijst in, zodat ik een goed beeld krijg van jouw wensen voor de gekozen ruimte.
 • Je stuurt deze vragenlijst naar mij terug samen met foto’s en of een filmpje en eventueel een plattegrond van de ruimte(n) waarvoor je advies wenst.
 • Na het retour toesturen van de vragenlijst en foto’s van de ruimte, plannen we een datum waarop dit adviesgesprek plaats gaat vinden.
 • Aan de hand van jouw wensen uit de vragenlijst, ga ik mij voorbereiden voor dit advies. Ik zal verfstalen, stofstalen en materiaalstalen van bijvoorbeeld meubels, raamdecoratie, vloeren en behang gaan verzamelen die aansluiten bij jouw wensen. Deze stalen neem ik mee naar de interieur inspiratiesessie.
 • Bij jou thuis bespreken we in maximaal 2 uur al jouw woonvragen en licht ik mijn antwoord en tips direct toe. Een vraag kan bijvoorbeeld zijn: “Wat voor (soort) stoel moet ik daar neer zetten?” , “Welke kleur bank is nu mooi tegen deze wand?”, “Welke lamp zou geschikt zijn voor in die hoek?“ Of “Welke kleur is nu mooi op deze muur?”
 • Tijdens het advies kijken we ook naar de kleuren in de ruimte aan de hand van de verfstalen (kort kleuradvies) en we kijken naar de geschikte materialen die bij jouw interieur passen (kort materiaaladvies).
 • Na afloop krijg je per mail een naslagwerk met daarin alle besproken (shop) tips, kleurcodes en ideeën zodat je het advies rustig na kunt lezen en je interieur zelf meer rust, eenheid en sfeer kan geven.

Na dit advies heb jij:

 • Een stappenplan om jouw (nieuwbouw) woning meer eenheid, rust en sfeer te geven.
 • Inspiratie, nuttige tips en adviezen om dit zelf uit te kunnen voeren. Zo krijg je kleurnummers van de uitgekozen verfkleur en namen van de materialen bijvoorbeeld van de vloer, raambekleding en meubels.
 • En heb jij een handig overzicht met alle besproken punten en adviezen die je ten allen tijde nog eens na kunt lezen of op kan zoeken.

€275,- incl. BTW.

Jouw unieke wens

Wil je een ander (aanvullend) advies? Neem dan een kijkje bij ‘basis interieuradvies’ of bij ‘compleet interieuradvies’ of neem contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden om jouw unieke wensen tot een goed advies om te zetten.

Reiskosten binnen Apeldoorn worden niet berekend. Parkeerkosten worden wel in rekening gebracht.
Reiskosten buiten Apeldoorn worden berekend met €0,25 incl. btw per gereden km.
Voor reistijd worden geen kosten in rekening gebracht.